BungleBum Kargolama Politikasi

Kargolama

1. KARGOLAMA SÜRECİ

Bungle Bum olarak, siparişlerinizi en hızlı ve güvenli şekilde sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz. Siparişiniz onaylandıktan sonra, ürünleriniz özenle paketlenir ve belirttiğiniz teslimat adresine gönderilir.

2. TESLİMAT SÜRELERİ

  • Yurtiçi Teslimatlar: Siparişleriniz, onaylandıktan sonra 1-3 iş günü içinde kargoya verilir. Kargo firması tarafından teslimat süresi ise 2-5 iş günü arasında değişebilir.

3. KARGO ÜCRETLERİ

  • Standart kargo: Belirli bir tutarın üzerindeki siparişlerde kargo ücretsizdir. Bu tutarın altındaki siparişler için sabit bir kargo ücreti uygulanır.

4. KARGO TAKİBİ

Siparişiniz kargoya verildiğinde, kargo takip numarası e-posta adresinize gönderilecektir. Bu numara ile kargonuzun durumunu kargo firmasının web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

5. TESLİMAT ADRESİ

Siparişlerinizin doğru ve zamanında teslim edilebilmesi için lütfen teslimat adresinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz. Adres bilgilerinizde bir hata veya eksiklik olması durumunda, teslimat gecikmeleri yaşanabilir.

6. TESLİMAT SORUNLARI

  • Hasarlı Paketler: Kargo teslimatı sırasında paketinizi kontrol ediniz. Hasarlı veya açılmış paketleri teslim almayarak kargo görevlisine tutanak tutturunuz ve bizimle iletişime geçiniz.
  • Yanlış Ürün Teslimatı: Yanlış ürün gönderimi durumunda, lütfen ürünün fotoğrafını çekerek ve sipariş numaranız ile birlikte bize bildiriniz. Hatanın düzeltilmesi için en kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır.
  • Teslim Edilemeyen Siparişler: Kargonun teslim edilememesi durumunda, siparişiniz kargo firması tarafından belirli bir süre şubede bekletilir. Bu süre sonunda teslim alınmayan siparişler bize geri gönderilir. Böyle bir durumda, yeniden gönderim ücreti alıcı tarafından karşılanır.

7. İADE VE DEĞİŞİM

Kargolama ile ilgili iade ve değişim koşulları için İade ve Değişim Politikamızı inceleyebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya sorununuz olması durumunda, müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

8. İLETİŞİM

Kargolama politikamız hakkında daha fazla bilgi almak veya herhangi bir sorun bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Bungle Bum

Barbaros mh. Begonya Sk. No: 1/2 Ataşehir İstanbul

[email protected]

+90 (530) 460 5205